Συνδεθείτε μαζί μας

ΤΕΝΝΙΣ

Πίσω στο ξενοδοχείο κράτησης ο Τζόκοβιτς

Πίσω στο ξενοδοχείο κράτησης παράτυπων μεταναστών ο Σέρβος τενίστας.

Μετά την παρουσία του στο Μεταναστεύσεων και στο γραφείο των δικηγόρων του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε σε ξενοδοχείο κράτησης. Στις 01:30 τα ξημερώματα (Ελλάδος) η δίκη για την βίζα του στο ομοσπονδιακό δικαστήριο.

Πίσω στα ίδια ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας είχε μία «γεμάτη» μέρα στην Μελβούρνη, η οποία κατέληξε πίσω σε ξενοδοχείο κράτησης παράτυπων μεταναστών.

Το Νο1 του κόσμου, αφού έδωσε τις εξηγήσεις στους ανθρώπους του υπουργείο Μετανάστευσης, πήγε στο γραφείο των δικηγόρων του και μετά από τέσσερις περίπου ώρες, συνοδεία δύο αστυνομικών μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο κράτησης παράτυπων μεταναστών στην περιοχή του Κάρλτον.

Εκεί θα παραμείνει φρουρούμενος ως τις 9 το πρωί (τοπική ώρα) της Κυριακής, όταν και θα συνοδευτεί στο γραφείο των δικηγόρων του για να είναι παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης. Αν επιβεβαιωθεί η απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης, τότε θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και θα επιστρέψει στην Ευρώπη, με την ασφάλεια να τον συνοδεύει ως το αεροπλάνο. Αν δικαιωθεί τότε θα μπορεί να αγωνιστεί την Δευτέρα στο Australian Open. Ωστόσο, αν δικαιωθεί υπάρχει ένα σενάριο να γίνει έφεση από την πλευρά της κυβέρνησης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΤΕΝΝΙΣ