Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δηλώσεις Σκέντζου και Πήλιου για το προσεχές ματς κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ (video)

Τα δύο μέλη της ομάδας σχολίασαν το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και τις προσθήκες των Ολλανδών.

Ανδρέας Σκέντζος και Μπάμπης Πήλιος αναφέρθηκαν στο ματς της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ χαρακτηρίζοντάς το αρκετά δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα που είναι ισχυρή στην έδρα της, ενώ αναφέρθηκαν και στις νέες μεταγραφικές προσθήκες των Λούμου και Μπράουν οι οποίες θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του Πόρου.

Όσα είπε ο Ανδρέας Σκέντζος:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ: «Θα ήθελα να ευχηθώ στον κόσμο καλή χρονιά με υγεία. Παίζουμε το πρώτο μας παιχνίδι μετά από ένα μήνα. Έχει περάσει ακριβώς ένας μήνας από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και επιστρέφουμε με ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως αυτό με τον ΠΑΟ Ρουφ εκτός έδρας. Θα προετοιμαστούμε όσο μπορούμε κατάλληλα γιατί γνωρίζουμε ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος σε μία δύσκολη έδρα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».

Για τον αντίπαλο και μεταγραφικές προσθήκες του Πόρου: «Ο ΠΑΟ Ρουφ έχει πολύ καλούς και ικανούς ποδοσφαιριστές. Εμείς έχουμε πάρει δύο παίκτες, θα έρθουν από εβδομάδα για να ενσωματωθούν με την ομάδα και να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο. Θέλουμε όσοι έρχονται στην ομάδα να είναι καλοί ποδοσφαιριστές και καλά παιδιά για να βοηθήσουν στο στόχο της ομάδας. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα και θα έρθουν οι νέοι παίκτες για να μας βοηθήσουν».

Στη συνέχεια, ο Μπάμπης Πήλιος τόνισε«Είναι ένα δύσκολο ματς, εμείς πάμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία καλή ομάδα. Εμείς αν παίξουμε όπως παίζουμε σε κάθε ματς δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Με τις προσθήκες που έχουμε κάνει θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ