Συνδεθείτε μαζί μας

ΒΟΛΕΪ

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το ΟΦΗ-ΠΑΟ 0-3

Μετά το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναικός 0-3 σετ για το Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις:

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (προπονητής Παναθηναικού):

Δεν θέλουμε να δίνουμε κανένα δικαίωμα στην επικίνδυνη ομάδα του ΟΦΗ. Κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε μια καθαρή νίκη, την οποία θέλουμε να σφραγίσουμε και την επόμενη Παρασκευή στο δεύτερο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι έχει μια ιδιαίτερη δυναμική.Εμείς προσπαθούμε να φτάσουμε στο μέγιστο της απόδοσης μας και να πιέζουμε τον αντίπαλο. Σήμερα το καταφέραμε.Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ξεκίνημα της σεζόν. Είναι νωρίς ακόμη.Ακόμα ο Παναθηναικός δεν έχει μπει στα πολύ δύσκολα.Καλό είναι να μη μιλάμε πολύ και να δουλεύουμε και ο χρόνος θα δείξει.

Κώστας Δεληκώστας (προπονητής ΟΦΗ):

Ο Παναθηναϊκός είναι δυο κλάσεις πάνω από εμάς. Εμείς δεν πήγαμε καλά στις εκτελέσεις.Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση και στη υποδοχή.Ηταν πολύ κακή μέρα.Μετά από μια νίκη, τα μυαλά ξεφεύγουν.Ευτυχώς που δεν είχαμε πρωτάθλημα και είχαμε Λίγκ Καπ και μας προσγείωσε ο Παναθηναικός.

Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη.Περιμένω πολύ καλύτερες εκτελέσεις στο σέρβις.Κάναμε λάθη που δεν είχαμε συνηθίσει.Ούτε ο Βάργκας τόσα λάθη στο σέρβις, ούτε ο Ντιγουίζ.Ήταν μια κακή μέρα για μας, αλλά σίγουρα σε πιέζει και ο Παναθηναϊκός, γιατί είναι υψηλό επίπεδο.Το σημαντικό παιχνίδι για μας, δε είναι ούτε το επόμενο με τον Παναθηναϊκό για το Λίγκ Καπ.Για μας είναι αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας. Να είμαστε σε καλή κατάσταση σε αυτό το παιχνίδι.

Δημήτρης Γκαράς (λίμπερο Παναθηναικoύ):

Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι για μας. Ήρθε ένα 3-0. Στο τελευταίο σετ χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση μας. Όμως καταφέραμε αυτό που ήρθαμε να κάνουμε.Θέλουμε άλλη μια νίκη στην Αθήνα, για να περάσουμε στην επόμενη φάση.Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα.

Όλες οι ομάδες είναι σε καλό επίπεδο.Βλέπουμε και μικρότερες ομάδες να κόβουν σετ και να δείχνουν καλά στοιχεία.Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και αυτό είναι καλό για τον κόσμο, για την τηλεθέαση.

Ο ΟΦΗ βρίσκει τα πατήματα του, ως προς την οργάνωση και τους στόχους.Είναι νέα ομάδα και χτίζει πράγματα. Μακάρι να έχουμε και άλλες ομάδες τέτοιες στην Α1.Εύχομαι να τα καταφέρουν.

Αγγελος Στεφανίδης (πασαδόρος ΟΦΗ):

Δεν βγήκαν αυτά που θέλαμε. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο σετ ήμασταν πολύ μαγκωμένοι και αυτό μας οδήγησε σε αρκετά λάθη.Έπρεπε να παίξουμε πιο ελεύθερα. Σκεφτόμαστε το δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, όπου θέλουμε να έχουμε πιο καλή εικόνα και μετά το παιχνίδι με τη Βέροια στο γήπεδο μας, για το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΒΟΛΕΪ