
Πρόβα, για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου (20/11, 5μμ) με τον Φίλιππο Βέροιας, θα είναι για τον ΟΦΗ, η ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για το Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, που θα γίνει την Τρίτη (16/11, 3.45μμ) στο κλειστό του Αγιου Θωμά, στην Αθήνα.
Στο πρώτο παιχνίδι, ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 3-0 σετ απο τους πράσινους στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και ο στόχος του ΟΦΗ σε αυτό το παιχνίδι, είναι να δείξει μια πιο ανταγωνιστική εικόνα και να αποκτήσει ρυθμό για το πολύ σημαντικό παιχνίδι, που ακολουθεί για το πρωτάθλημα.
O προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, ο λίμπερο Ακης Δαρίδης και ο Αμερικάνος διαγώνιος του ΟΦΗ Randy Deweese μίλησαν στο κανάλι της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.
Όπως είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ “με τον Παναθηναϊκό, δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μας. Δυο σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί. Έχουμε μεγάλη διαφορά σαν ομάδες. Θέλουμε όμως να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Το βλέπουμε σαν γενική πρόβα, για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Βέροια, που είναι για μας ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα προς εμάς, όπως ο Μίλων, η Κηφισιά και θέλουμε τη νίκη. Απο την άλλη, αν ο Παναθηναϊκός μας δώσει δικαίωμα, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε”.
Ο λίμπερο του ΟΦΗ Ακης Δαρίδης, ανέφερε με τη σειρά του, ότι “πηγαίνουμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο, ότι καλύτερο μπορούμε”.
Ο Αμερικάνος διαγώνιος του ΟΦΗ Randy Deweese τόνισε ότι “τo πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για μας. Ήταν πολύ δυνατοί και σέρβιραν πολύ καλά. Είναι πολύ καλή ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
ATP
/ 10 ώρες πρινΤο πρόγραμμα της Παρασκευής στο Πεκίνο
Πρεμιέρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά και για τον Carlos Alcaraz
-
WTA
/ 10 ώρες πρινH Μαρία Σάκκαρη κέρδισε εύκολα τη Misaki Doi με 6-3, 6-1
Αύριο θα αντιμετωπίσει για 2η φορά μέσα σε μια εβδομάδα την Caroline Garcia
-
ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
/ 10 ώρες πρινΔιεκδικεί το Προολυμπιακό του 2024 η Ελλάδα
H FIBA θα επιλέξει τους επόμενους μήνες τις τέσσερις εκλεκτές πόλεις
-
WTA
/ 17 ώρες πρινH Παπαμιχαήλ μετά από 2 ώρες μάχης ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από την Kasatkina
ολοκλήρωσε την εξαιρετική της πορεία στη φάση των "16" του Pan Pacific Open στο...