Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εισαγγελική Έρευνα για την φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης

Η εισαγγελία ερευνά την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη μετά την ανάδειξή της από τον Αλέξη Κούγια κατ’ εντόλη των γονιών του δολοφονημένου Άλκη.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε έρευνα σχετικά με υποκίνηση σε βία, μετά τις αιχμές που άφησε ο Αλέξης Κούγιας για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού προβάλλοντας ανάρτηση του γιου του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Σαββίδη.

Ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση για την οικογένεια του νεαρού φίλου του Άρη που δολοφονήθηκε από τυφλή οπαδική βία, παρουσίασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία κατ’ εντολή των γονιών του αδικοχαμένου 19χρονου. «Μου έδωσαν μια εντολή σήμερα, που είμαι υποχρεωμένος να διαπεραιώσω. Θέλω να σας δείξω κάτι που είναι συγκλονιστικό. Μου έδωσαν την εντολή να φτάσει η υπόθεση αυτή όσο πιο ψηλά μπορεί. Και μου είπαν να σας δείξω αυτή τη φωτογραφία (σ.σ. δείχνει τη φωτογραφία από το κινητό του). Αυτή η φωτογραφία παραδόθηκε και είναι αυτή που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος πριν την παρουσία τους στην έβδομη ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας.

Η ανάρτηση έγινε την επομένη της φετινής ήττας του ΠΑΟΚ από τον Άρη (0-1), στις 29 Νοεμβρίου. Σκοπός της προκαταρκτικής σαφώς είναι να αποκαλυφθεί ποτέ αναρτήθηκε και για ποιον λόγο η επίμαχη φωτογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ