Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ζητά 200.000 ευρώ

Νέα δικαστική περιπέτεια

Την ώρα που την Τετάρτη αναμένεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να καθίσει στο εδώλιο του τριμελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης μετά την καταγγελία της 30χρονης που τον κατήγγειλε για δημοσίευση προσωπικών τους στιγμών, ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» έρχεται αντιμέτωπος και με νέα δικαστική περιπέτεια.

Μια άλλη πρώην σύντροφός του θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη, καθώς όπως αναφέρει ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, εξακολουθεί να τη διασύρει στο διαδίκτυο με βίντεο της προκαλώντας της ανεπανόρθωτη ηθική βλάβη.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τον Δεκέμβριο, μετά από τις μηνύσεις που κατέθεσαν σε βάρος του συνολικά τρεις γυναίκες, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση, αφού πρώτα του ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Εξάλλου, σε τελικό στάδιο βρίσκεται-σύμφωνα με αστυνομικές πηγές-η ανάκτηση των ψηφιακών αποτυπωμάτων και των διαγραμμένων στοιχείων από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν από το σπίτι του ραδιοφωνικού παραγωγού. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος θεωρούν ότι το υλικό που θα ανακτήσουν θα δώσει σημαντικές απαντήσεις για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ