Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Ενδιαφέρον του Αμπράμοβιτς για τη Γκεζτέπε

Ο Ρώσος μεγιστάνας δείχνει ενδιαφέρον για τον Τουρκικό σύλλογο.

Οι κυρώσεις που έχουν υποστεί οι Ρώσοι ολιγάρχες λόγω της εισβολής στην Ουκρανία, έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε πολλούς δισεκατομμυριούχους στον κόσμο, με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να μην αποτελεί εξαίρεση. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που να είναι αναγκασμένος να πουλήσει την Τσέλσι και να χάσει σημαντικό μέρος της περιουσίας του στην Μεγάλη Βρετανία.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής Fanatik, ο Ρώσος Μεγιστάνας ετοιμάζεται να αγοράσει την Γκέζτεπε, με την οποία έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις. Οπως τονίζουν οι Τούρκοι, ο Αμπράμοβιτς ήρθε σε επαφή μέσω ενός άλλου Τούρκου επιχειρηματία με τον Μεχμέτ Σεπίλ, ο οποίος παραιτείται από τα ηνία του συλλόγου.

Η Fanatik υπογραμμίζει ότι την επόμενη εβδομάδα ο Αμπράμοβιτς αναμένεται να συναντηθεί με τους ιθύνοντες της Γκέζτεπε προκειμένου να προχωρήσουν τις διαδικασίες. Βέβαια, το τουρκικό δημοσίευμα δεν φέρνει στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες ως προς την πρόταση του Αμπράμοβιτς, ωστόσο όλα αυτά θα ξεκαθαριστούν το προσεχές διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ