Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Πογκμπά: «Δεν με χαροποίησαν τα τελευταία πέντε χρόνια, και φέτος χωρίς τίτλο»

Ο Γάλλος σταρ δήλωσε πως βρέθηκε σε πρώιμα στάδια κατάθλιψης.

Ο Γάλλος χαφ με το μυαλό του να έχει αλλάξει κατευθείαν λόγω και της νέας παρουσίας του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας για τα προσεχή φιλικά παιχνίδια, μίλησε στο «Figaro» και τα λόγια του είναι τέτοια που φανερώνουν έναν άνθρωπο έτοιμο για να κλείσει το κεφάλαιο στο οποίο βρίσκεται τώρα…

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, θεωρώ ότι αυτά τα πέντε χρόνια δεν με χαροποίησαν καθόλου. Και η φετινή χρονιά τελείωσε, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε κανέναν τίτλο. Και εγώ θέλω να πανηγυρίσω τρόπαια είτε με την Γιουνάιτεντ, είτε με κάποια άλλη ομάδα.

Στην εθνική ομάδα της Γαλλίας είμαι πολύ καλά, έχω σωστή επικοινωνία με τον Ντιντιέ Ντεσάν, έχω συγκεκριμένο ρόλο και γι’ αυτό βγαίνει καλά το παιχνίδι. Στην Γιουνάιτεντ αναρωτιέμαι αν έχω ρόλο κι όσο κι αν σκεφτώ, ειλικρινά δεν μπορώ να δώσω απάντηση» είπε!

Μάλιστα, για το θέμα της κατάθλιψης, ήρθαν στη δημοσιότητα περισσότερες δηλώσεις του Γάλλου χαφ, ο οποίος ανέφερε: «Δηλαδή επειδή έχεις χρήματα πάει να πει ότι θα είσαι συνέχεια χαμογελαστός και χαρούμενος; Δεν είναι έτσι… Δεν είμαστε σούπερ ήρωες, είμαστε κι εμείς άνθρωποι, όσο κι αν δεν το σκέφτονται έτσι για τους ποδοσφαιριστές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ