Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Επίσημο: Αναβλήθηκαν οι αγώνες Απόλλων-Παναθηναϊκός και Βόλος-Απόλλων

Η Super League γνωστοποίησε την αναβολή των αγώνων του Απόλλωνα απέναντι σε Παναθηναϊκό και Βόλο.

Την αναβολή του παιχνιδιού Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός που θα διεξαγόταν την Τετάρτη (15/12, 19:30) ανακοίνωσε η Super League, ενώ έκανε γνωστό πως αναβάλει και το επόμενο ματς της Ελαφράς Ταξιαρχίας στον Βόλο.

Αυτό συμβαίνει λόγω των πολλών κρουσμάτων που έχουν ανακοινώσει οι «κυανόλευκοι», ενώ πλέον στον Απόλλωνα Σμύρνης θα προπονούνται ατομικά για τις επόμενες επτά ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως ο Απόλλων ανακοίνωσε την Παρασκευή 9 κρούσματα (8 σε παίκτες, 1 σε μέλος του σταφ), ενώ έκανε γνωστό σήμερα πως έχουν εντοπιστεί νέα κρούσματα στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής ημέρας, καθώς και ο αγώνας ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων και ύστερα από διευκρινιστικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α., αποφασίστηκε η αναβολή των εν λόγω αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1