Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: «Γιατί δεν ενημέρωσε τον Εισαγγελέα για τις απειλές σε Κλάτενμπεργκ ο Αυγενάκης;»

Η ομοσπονδία έκανε λόγο για «επικοινωνιακό παραλήρημα» Αυγενάκη

Απάντηση σε συνέντευξη που έδωσε προ ημερών ο Λευτέρης Αυγενάκης θέλησε να δώσει η ΕΠΟ. Αναφερόμενη στις δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού στο new-economy.gr, η ομοσπονδία έκανε λόγο για «επικοινωνιακό παραλήρημα».

Με αφορμή, δε, την καταγγελία ότι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ του έχει αναφέρει πώς δέχεται απειλές, η ΕΠΟ αναρωτιέται για ποιον λόγο δεν ενημέρωσε τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το πρωτοχρονιάτικο επικοινωνιακό παραλήρημα του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη δεν θα μπορούσε προφανώς να αφήσει στο απυρόβλητο το… αγαπημένο του παιχνίδι, το Ποδόσφαιρο.

Φυσικά, δεν προκαλούν καμία εντύπωση ούτε το ύφος… χιλίων καρδιναλίων με το οποίο εκφέρει το λόγο του, ούτε τα συνήθη δυσφημιστικά του σχόλια προς το σύνολο της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, καθώς αυτή τη φορά προσέθεσε στα “κακά παιδιά” και τη Super League 1.

Ούτε ακόμα – ακόμα ο έμφυτος καισαρισμός του, ο οποίος έφθασε στο απόγειο τη στιγμή που επέπληττε τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές (!!!), τις οποίες -ειρήσθω εν παρόδω- αρνείται να συναντήσει κατά πρόσωπο από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

Ανησυχείτε λοιπόν, κύριε Αυγενάκη για την εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης, παρότι έχει ομόφωνα εγκριθεί από το σύνολο των εμπλεκομένων στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, σα να είναι δική σας δουλειά!

Σεις, όμως, αφού κόπτεσθε για την εφαρμογή της, πότε -αλήθεια- προτίθεσθε να τροποποιήσετε τη σωρεία διατάξεων-αθέμιτων παρεμβάσεων, που έχετε ψηφίσει στη Βουλή και οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις θεμελιώδεις αρχές της Ολιστικής Μελέτης, ήτοι το αυτοδιοίκητο, την ανεξαρτησία και την αυτονομία του Ποδοσφαίρου (άρθρα 2.5 και 5.1);

Τελικά μήπως για αυτόν τον λόγο αρνείστε να συναντήσετε τις FIFA και UEFA και συγχρόνως επιτίθεστε στην Ε.Π.Ο.;

Σε σχέση τέλος με τις αναφορές περί απειλών εις βάρος του κ. Κλάτενμπεργκ, είναι απορίας άξιο από πότε όλα αυτά είναι σε γνώση του κ. Αυγενάκη και γιατί ο ίδιος δεν έσπευσε είτε να ενημερώσει τον αρμόδιο εισαγγελέα είτε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να το πράξει εκείνη;

Γιατί δεν το δημοσιοποιήσατε αμέσως κ. Αυγενάκη; Αυτό υπαγορεύει πρώτιστα ο θεσμικός σας ρόλος. Ή μήπως ανήκει και αυτό στο ίδιο αήθες “παιχνίδι” των επαναλαμβανόμενων αστήρικτων κατηγοριών σας εις βάρος των μελών της Ε.Π.Ο., στην περίπτωση της επίθεσης κατά του αυτοκινήτου δικαστή μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ