Συνδεθείτε μαζί μας

AUTO – MOTO

F1: Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της Williams

Δείτε το μονοθέσιο με το οποίο θα… τρέξει στη νέα σεζόν η Williams.

Η έκτη ομάδα που αποκαλύπτει το νέο της μονοθέσιο ενόψει της νέας σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, έγινε η Williams.

Οι Βρετανοί μπορεί να μην έδειξαν πολλά από τα στοιχεία που θα συνθέσουν το πραγματικό της μονοθέσιο που θα μπει στις πίστες, ωστόσο μας έδωσαν μια πολύ καλή ιδέα σχετικά με το πως θα μοιάζει η νέα Williams FW44. Το μπλε κυριαρχεί και στο φετινό μονοθέσιο, με μικρή διαφορά σε σχέση με πέρσι τις κόκκινες λεπτομέρειες, οι οποίες έκαναν την εμφάνισή τους λόγω νέων χορηγών.

«Η νέα ταυτότητα ενσωματώνει τέλεια τα νέα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Καθώς προχωράμε σε μία νέα εποχή του σπορ, η FW44 υπογραμμίζει τη μετάβαση στο μέλλον, υπογραμμίζοντας τις διαχρονικές αξίες που καθορίζουν αυτή την ομάδα. Την περασμένη σεζόν ήμασταν ενθουσιασμένοι και περήφανη και την τόσο σημαντική πρόοδό μας ως ομάδας, όπου κερδίσαμε δίκαια αρκετούς βαθμούς αλλά είχαμε και μία παρουσία στο βάθρο. Κοιτάζοντας μπροστά, θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή την επιτυχία και η FW44 ενσωματώνει τη φιλοδοξία μας να επιστρέψουμε στο μπροστινό μέρος του grid», δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο επικεφαλής της ομάδας, Γιοστ Κάπιτο.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το AUTO – MOTO