
Η μίνι προετοιμασία του Εργοτέλη για την αυριανή (02.02.22 / 15:00) εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής απέναντι στα Χανιά ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο Παγκρήτιο στάδιο.
Η τελευταία… πρόβα της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.
Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να είναι έτοιμοι για την «μάχη» κόντρα στους Χανιώτες. Με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, σπρίντ και στατικές φάσεις.
Ο Νίκος Μπαδήμας δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μπουρσέλη, Farag, Appi, Gabri, Neral και Κουτάντο καθώς επίσης και τον Hossam που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό. Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Βουτσάς ο οποίος στην αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί.
Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για την αυριανή «μάχη» είναι οι: Τζελέπης, Τσέλιος, Ποζατζίδης, Κατσούρι, Conraad, Θεοδωράκης, Ντουμάνης, Μπουτσάκης, Σερβιλάκης, Αλεξάκης, Πέιος, Πατρινός, Μico, Σαρρής, Κοκκίνης, Κωστανάσιος, Βουτσάς, Κόλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
AUTO – MOTO
/ 29 λεπτά πρινΟ Κάρλος Σάινθ ήταν ο μεγάλος νικητής στο Grand Prix του Σίλβερστοουν
Μετά από μια απίστευτη κούρσα που σημαδεύτηκε από το ατύχημα του Ζου
-
ΠΟΛΟ
/ 3 ώρες πρινH Ελλάδα επικράτησε 9-7 της Κροατίας στον μικρό τελικό
Κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία της, το χάλκινο μετάλλιο!
-
GRAND SLAM
/ 8 ώρες πρινΤο σημερινό πρόγραμμα στο Wimbledon
Για πρώτη φορά φέτος στην ιστορία του Wimbledon η middle Sunday δεν αποτελεί αργία
-
ΠΟΛΟ
/ 2 ημέρες πρινΗ Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με 11-10 από την ανώτερη Ιταλία
Θα παλέψει για την τρίτη θέση την ερχόμενη Κυριακή (3/7, 15:30)