
Μια θέση στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος διεκδικεί σήμερα η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών.
Το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στις 21:30, για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, στοχεύοντας στην επιστροφή στις μεγάλες επιτυχίες μετά το 2008.
Στην πορεία της ως τα ημιτελικά, η Εθνική πήρε τη δεύτερη θέση του ομίλου, μετρώντας τέσσερις νίκες (9-8 επί της Ουγγαρία, 24-3 επί της Ρουμανίας, 13-3 επί της Γερμανίας και 24-4 επί της Κροατίας) και μια ήττα από την Ολλανδία με 13-8.
Η Ιταλία, από την άλλη, μέτρησε πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, απέναντι σε Σλοβακία (26-1, Ισπανία (12-9), 18-5 (Ισραήλ), Σερβία (23-7) και Γαλλία (19-6).
Στα προημιτελικά η Ελλάδα πανηγύρισε σαρωτική νίκη επί του Ισραήλ με 14-4 και η Ιταλία με 16-8 επί της Κροατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 10 ώρες πρινΟι Σίξερς συνέτριψαν με 138-94 τους Λέικερς
Ο Τζοέλ Εμπίντ έκανε το έκτο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του
-
BASKETLEAGUE
/ 22 ώρες πρινΟ Ολυμπιακός νίκησε 87-74 το Περιστέρι bwin
Κορυφαίος ο Γουόκαπ με 22 πόντους
-
ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
/ 23 ώρες πρινΤο πρόγραμμα της Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά
Στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ που θα διοργανωθεί από τις 2 έως τις 7...
-
ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
/ 24 ώρες πρινΗ Ελλάδα θα αντιμετωπίσει Δομινικανή Δημοκρατία και Αίγυπτο στον Β’ όμιλο του Προολυμπιακού
Θα βρει πιθανά μπροστά της σε ημιτελικά και τελικό την Κροατία και τη Σλοβενία...