Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΝΝΙΣ

Η Λάκη προκρίθηκε στις “16” στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου

Πρόκριση του Αριστοτέλη Θάνου στο κυρίως ταμπλό των ανδρών

Η Μιχαέλα Λάκη έκανε έναν αψεγάδιαστο αγώνα και κέρδισε τη Δήμητρα Παύλου στον αγώνα ανάμεσα στις δυο νεαρές τενίστριες μας με 6-1, 6-1, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό του μονού γυναικών στο διεθνές τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό αγωνίστηκε σήμερα και η Θεοδώρα Χαντάβα, που δεν τα κατάφερε απέναντι στη Γαλλίδα Maelys Bougrat, γνωρίζοντας την ήττα με 4-6, 2-6.

Στο ταμπλό των ανδρών, ολοκληρώθηκαν σήμερα οι προκριματικοί αγώνες, με την πρόκριση του Αριστοτέλη Θάνου, που κέρδισε τον Αμερικανό Eric Morris με 7-6, 6-0. Ήταν η 2η νίκη στο τουρνουά για τον Αριστοτέλη, που εξασφάλισε την παρουσία του στο κυρίως ταμπλό.

Ο Βαγγέλης Κυπριώτης αγωνίστηκε επίσης στον 3ο προκριματικό γύρο, αλλά γνώρισε την ήττα από τον Αυστραλό Matthew Dellavedova, με 1-6, 3-6.

Στα διπλά, η Λάκη και η Παύλου κέρδισαν τις Γερμανίδες Lena και Sophie Greiner με 6-1, 6-1 κάνοντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα και μπαίνοντας στα προημιτελικά.

Στα προημιτελικά των ανδρών μπήκαν και οι Αριστοτέλης Θάνος και Γιάννης Ξυλάς, που κέρδισαν τους Γιάννη Κουντουράκη και Αλέξανδρο Σκορίλα με 3-6, 6-2, 10-6. Εκτός συνέχειας έμειναν οι Χρήστος Δαγκλής και Στυλιανός Πούτης, που ηττήθηκαν από τον Ιρλανδό Ammar Elamin και τον Γερμανό Jason Janis, με 6-3, 1-6, 10-6.

Αύριο θα ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος των μονών σε άνδρες και γυναίκες. Ο Αριστοτέλης Θάνος θα αναμετρηθεί με τον Χρήστο Κεϊσίδη, ο Γιάννης Ξυλάς θα αντιμετωπίσει τον Ισραηλινό Yshai Oliel, Νο.5 στο ταμπλό, και ο Αλέξανδρος Σκορίλας τον Ιάπωνα Makoto Ochi, No.6 στο ταμπλό. Στις γυναίκες, η Μάρθα Ματούλα θα αντιμετωπίσει τη Βουλγάρα Julia Stamatova.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΝΝΙΣ