
Αν και η Μονακό κατάφερε να επιστρέψει από το -24, η Ρεάλ Μαδρίτης εκμεταλλευόμενη τη σταθερότητά της στα κρίσιμα σημεία, πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη απέναντι στη φανταστική εμφάνιση του Μάικ Τζέιμς και ξεπέρασε την ήττα στο ΣΕΦ.
Ο Αμερικανός πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού κουβάλησα επιθετικά τη Μονακό με 24 πόντους, όμως η προσπάθειά του δεν ήταν αρκετή, με τον Γιαμπουσέλε να είναι το αντίπαλο δέος στο σκοράρισμα.
Το ματς
Αυτά τα πράγματα που έκανε η Ρεάλ στο πρώτο δεκάλεπτο και αυτά που… δεν έκανε η Μονακό, απλά είναι απίστευτα. Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν με ένα επιμέρους σκορ 11-1, τη στιγμή που ο Μάικ Τζέιμς έκανε νωρίς δύο φάουλ και ο Μίτροβιτς τον έβγαλε αμέσως. Γιαμπουσέλε, Χάνγκα και Κοζέρ έκαναν ό,τι ήθελαν επιθετικά, με τη διαφορά να εκτοξεύεται στο +18 (30-12)!
Πουαριέ μπήκε καυτός στη συνέχεια, οι Φερνάντεθ και Γιούλ έβαλαν τα τρίποντα που πήραν και οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κάπως μαγικά στο +25 (44-19). Κάπου εκεί λοιπόν, ο αόρατος μέχρι τότε Μάικ Τζέιμς, ανέλαβε να ξαναβάλει τη Μονακό στο ματς και με 10 πόντους σε ελάχιστο χρόνο, μείωσε στο ημίχρονο σε -12 (51-39).
Το τρίτο δεκάλεπτο είχε και πάλι ξεκάθαρο πρωταγωνιστή τον Αμερικανό πρώην «πράσινο», αφού κατάφερε να ευστοχήσει σε τέσσερα ακόμα τρίποντα, ενώ οι Χολ και Ντιαλό πάλευαν μαζί τους στην επίθεση για να δώσουν την ευκαιρία στη Μονακό να φτάσει στο -7 (72-65).
Τα τρίποντα των Μοτεγιούνας, Άντζουσιτς, Βέστερμαν και Τόμας, έκαναν την ολική ανατροπή ισοφαρίζοντας σε 81-81, με τον Τόμας βάζει την ομάδα του Μίτροβιτς για πρώτη φορά μπροστά (81-83). Ο Γιαμπουσέλε βγήκε μπροστά για τη Ρεάλ και την έβαλε ξανά σε θέση ισχύος (86-83), ενώ ο Φερνάντεθ της έδωσε μεγάλη ανάσα (89-84), για να έρθει ο Γιούλ να το τελειώσει (92-84).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
ATP
/ 13 ώρες πρινΟ Τσιτσιπάς για μια θέση στα προημιτελικά του Miami Open
Το σημερινό πρόγραμμα στο Μαϊάμι
-
NBA
/ 13 ώρες πρινΟ Λούκα Ντόντσιτς οδήγησε τους Μάβερικς σε νίκη επί των Πέισερς,127-104
Oι Νικς αγκάλιασαν την παρουσία τους στα playoffs
-
ATP
/ 1 ημέρα πρινΟ Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στις επιτυχίες, για να προκριθεί στους “16” του Miami Open
Kατάφερε να κερδίσει τον Cristian Garin με 6-3, 4-6, 6-4
-
WEB TV
/ 1 ημέρα πρινΜαρινάκης σε δημοσιογράφους: «Όλα τα σκ…ά μαζεμένα»!
O πρόεδρος του Ολυμπιακού επιτέθηκε λεκτικά σε μερίδα εκπροσώπων των ΜΜΕ