
Μετά από τρεις σερί ήττες, η Ζενίτ θύμισε την ομάδα που εντυπωσίασε στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκας. Το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ πέρασε με 71-61 από το «Αστρομπάλ» απέναντι στη Βιλερμπάν και βελτίωσε το ρεκόρ του σε 9-6 αφήνοντας την αντίπαλο του Ολυμπιακού την Παρασκευή στο ΣΕΦ στο 7-8.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζόρνταν Λόιντ με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ 16 πόντους είχε ο Άλεξ Πόιθρες. Ο Γουίλιαμ Χάουαρντ είχε 12 πόντους για τους γηπεδούχους, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο μέτρησε 4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 τάπες.
Η Ζενίτ ανέλαβε τα ηνία του αγώνα μετά το πρώτο πεντάλεπτο φτάνοντας στο +5 (16-21) και παρά το 8-0 των γηπεδούχων (24-21) έλεγξε το παιχνίδι μέσα από την άμυνά της. Με τη Βιλερμπάν να σκεπάζει τα καλάθια (8 τάπες στο ημίχρονο) αλλά να ξεκινά με 0/10 τρίποντα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία έχοντας οδηγό τον Μπάρον να αποσπαστούν με δέκα, 44-54, στο τρίτο δεκάλεπτο. Το πρώτο τρίποντο των πρωταθλητών Γαλλίας, δια χειρός Οσετκόφσκι, έκανε το 52-56 στις αρχές της τελευταίας περιόδου, αλλά Λόιντ και Πόιθρες οδήγησαν τους φιλοξενούμενους στο +9 (53-62), πέντε λεπτά πριν το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμά τους και έφτασαν στην επικράτηση διψήφια διαφορά.
Δεκάλεπτα: 18-21, 32-33, 49-54, 61-71
Δείτε εδώ τη στατιστική του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
WTA
/ 20 ώρες πρινΗ Jessica Pegula σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Μαρίας Σάκκαρη
Επικράτησε της Σάκκαρη με 6-2, 6-3
-
ΓΕΝΙΚΑ
/ 2 ημέρες πρινΟ Ολυμπιακός νίκησε 84-64 το Περιστέρι bwin και προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ
Με εξαιρετική άμυνα και με ορεξάτους τους Μιλουτίνοφ και Γουίλιαμς-Γκος
-
WTA
/ 2 ημέρες πρινΑκάθεκτη και στο Τόκιο η Σάκκαρη!
Στα ημιτελικά η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Jessica Pegula
-
ATP
/ 2 ημέρες πρινΟ Στέφανος Τσιτσιπάς πρόωρα εκτός China Open
Yπέστη την ήττα με 6-4, 6-4 από τον Nicolas Jarry στην πρεμιέρα του