Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Κι επίσημα αναβολή του αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ 

Στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης είχαν βρεθεί 9 κρούσματα κορωνοϊού

Την αναβολή του αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα. Με τη σχετική ανακοίνωση της η Λίγκα επισημαίνει ότι η απόφαση αυτή λήφθηκε βάσει των όσων αναφέρει το πρωτόκολλο διεξαγωγής των αγώνων.

Θυμίζουμε ότι στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης είχαν βρεθεί πολλά κρούσματα κορωνοϊού, περισσότερα από τον αριθμό που ορίζει για την αναβολή ενός αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1