Συνδεθείτε μαζί μας

ΒΟΛΕΪ

Κώστας Δεληκώστας: Σε αυτά τα παιχνίδια μπορείς να διεκδικήσεις ένα σετ

Δημήτρης Καζάζης: Κάναμε μια αρχή, όπως τη θέλαμε

Οι δηλώσεις μετά το παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακός στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Δημήτρης Καζάζης: “Κάναμε μια αρχή, όπως τη θέλαμε. Συγχαρητήρια και στην αξιόμαχη ομάδα του ΟΦΗ. Υπήρχε διαφορά επιπέδου και εμείς κάναμε μια καθαρή νίκη”.

Για το φετινό πρωτάθλημα, τόνισε ότι “φέτος έχουμε 4 ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν όλους τους τίτλους. Αλλά και οι άλλες ομάδες είναι πολύ καλές και πιστεύω ότι θα κάνουν ζημιές. Ελπίζω όχι στη δική μου ομάδα. Θα είναι ένα πρωτάθλημα πολύ δυνατό και δεν χρειάζεται ποτέ να χαλαρώσεις. Κάθε αγωνιστική θα είναι κρίσιμη και λόγω του συστήματος, πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι”.

Κώστας Δεληκώστας: Σε αυτά τα παιχνίδια μπορείς να διεκδικήσεις ένα σετ. Ο Ολυμπιακός κατέβηκε πολύ σοβαρός. Είναι πολύ καλή ομάδα και είναι καλύτερος απο πέρσι. Και ο ακραίος είναι καλύτερος απο τον Φρομ κατά την άποψη μου και κεντρικός ο Παγένκ είναι ο καλύτερος κεντρικός του πρωταθλήματος στο μπλοκ. Ηταν παντού σχεδόν με διπλό μπλοκ. Κυριολεκτικά μας σκέπασε. Ο Παγένκ είναι τιμή για το Ελληνικό βολει που παίζει εδώ. Εμείς δεν διεκδικήσαμε πουθενά κάτι καλύτερο. Είμαι ευχαριστημένος μόνο απο την υποδοχή. Δείχνουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε”.

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναικό, ανέφερε πως “το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Παναθηναικό εκτός έδρας και ο στόχος είναι να μην έχουμε φόβο. Σήμερα είχαμε κάποιο φόβο, που δεν τον δείξαμε στα φιλικά. Στο φιλικό με τον Παναθηναικό ήμασταν ανταγωνιστικοί στο ένα σετ. Θέλω μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι”.

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα Luciano Coto, ανέφερε πως “απο τα χαρακτηριστικά του Coto είμαι ευχαριστημένος. Είναι απροπόνητος, γιατί δεν είχε ομάδα”.

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Ανδρέας Ανδρεάδης, ανέφερε ότι “ήρθαμε σοβαροί πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Ο ΟΦΗ έχει αρκετά καλούς παίκτες. Ημασταν συγκεντρωμένοι, πήραμε τη νίκη με 3-0 που ήταν ο στόχος. Παιχνίδι με παιχνίδι θα παίξουμε καλύτερα. Εχουμε παιχνίδια Τετάρτη-Σάββατο λόγω της Ευρώπης, ο προπονητής έχει 14 ισάξιους παίκτες. Εχουμε μεγάλο και ικανό ρόστερ”.

Ο πασαδόρος του ΟΦΗ, Αγγελος Στεφανίδης, ανέφερε ότι “ήταν ένα δύσκολο ματς για μας. Ο Ολυμπιακός, είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς βγάλαμε κάποια στοιχεία και ευελπιστώ ότι στο μέλλον, θα προσθέτουμε όλο και περισσότερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι μας. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να φέρουμε στην ομάδα όσο περισσότερα στην ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΒΟΛΕΪ