Συνδεθείτε μαζί μας

ΒΟΛΕΪ

ΟΦΗ: “Για το καλύτερο κόντρα στον Παναθηναικό”

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει το Σάββατο (23/10, 5μμ) στο κλειστό του Αγίου Θωμά στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό

Ο ΟΦΗ μετά τη δύσκολη μάχη με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-0 στην πρεμιέρα της Volley League, ετοιμάζεται για μια ακόμη δύσκολη αποστολή, απέναντι σε ένα αντίπαλο υψηλού επιπέδου, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, τον οποίο αντιμετωπίζει το Σάββατο (23/10, 5μμ) στο κλειστό του Αγίου Θωμά στην Αθήνα, για τη δεύτερη αγωνιστική.

Ο Πορτορικανός ακραίος του ΟΦΗ Pelegrin Vargas, ο Αργεντίνος ακραίος Luciano Coto, ο Αργεντίνος πασαδόρος του ΟΦΗ Ferando Arpagiou και ο Ελληνας πασαδόρος Αγγελος Στεφανίδης, μίλησαν στο επίσημο κανάλι του ΟΦΗ, για την αναμέτρηση.

Ο Πορτορικάνος ακραίος του ΟΦΗ Pelegrin Vargas, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό, δήλωσε στο επίσημο κανάλι του ΟΦΗ, ότι “είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έτσι και με τον Παναθηναϊκό, έχουμε ένα αντίπαλο υψηλού επιπέδου.  Εμείς έχουμε συγκεντρωθεί στο παιχνίδι και θα ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει με τον προπονητή μας. Κάθε μέρα βελτιωνόμαστε και θα κάνουμε το καλύτερο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΟΦΗ. Με τα παιδιά έχουμε πολύ καλή χημεία. Εχουμε ένα προπονητή που μας υποστηρίζει πολύ. Εχει μεγάλη εμπειρία και μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι παίκτες. Η οργάνωση της ομάδας, είναι πολύ καλή και έχουμε γύρω μας ανθρώπους που μας νοιάζονται”.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Αργεντίνος ακραίος Luciano Coto, που έκανε θετικό ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό, έστω και με μια προπόνηση τόνισε ότι “νοιώθω πολύ καλά εδώ. Η ομάδα είναι πολύ καλή και έτοιμη να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Εύχομαι κι εγώ να μπορέσω να βοηθήσω”.

Ο Αργεντίνος πασαδόρος του ΟΦΗ Fernando Arpagiou, ανέφερε πως “έχουμε ένα πολύ καλό γκρούπ απο παίκτες. Εχουμε καλούς παίκτες που θα παλέψουν πολύ σε αυτό το πρωτάθλημα. Εχουμε επίσης πολύ καλό προπονητή. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο”.

O πασαδόρος του ΟΦΗ, Αγγελος Στεφανίδης, τόνισε με τη σειρά του πως “είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Παναθηναικός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να βγάλουμε πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση. Να κάνουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΒΟΛΕΪ