Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ήρθα για να κερδίζω, όχι για να είμαστε έβδομοι»

Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Πορτογάλος στράικερ των «κόκκινων διαβόλων».

Για τη νοοτροπία του, που πρέπει να έχει και ένας σύλλογος στο μέγεθος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, τόνισε πως η θέση της ομάδας είναι στην πρώτη τριάδα, και όχι στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Δεν δέχομαι ότι η νοοτροπία μας είναι μικρότερη από το να είμαστε στην πρώτη τριάδα της Premier League. Νομίζω ότι για να δημιουργήσεις καλά πράγματα, μερικές φορές πρέπει να καταστρέψεις μερικά. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να είναι στο επίπεδο που θέλουν οι οπαδοί της. Το αξίζουν αυτό.

Είμαστε ικανοί να αλλάξουμε τα πράγματα τώρα. Ξέρω τον τρόπο, αλλά δεν πρόκειται να το αναφέρω εδώ γιατί δεν νομίζω ότι είναι ηθικό από μέρους μου να το πω αυτό. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Ολοι μας. Η Γιουνάιτεντ ανήκει ψηλά, οπότε πρέπει να το αλλάξουμε.

Δεν θέλω να είμαι εδώ για να είμαι στην έκτη θέση, στην έβδομη ή στην πέμπτη θέση. Είμαι εδώ για να κερδίζω. Πιστεύω ότι μπορούμε αλλά δεν είμαστε ακόμα στο καλύτερο μας επίπεδο. Όμως έχουμε πολύ δρόμο να βελτιωθούμε και πιστεύω ότι αν αλλάξουμε νοοτροπία, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ