Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Κρος: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στη Ρεάλ»

Ο Γερμανός μέσος των Μαδριλένων θέλει να αποσυρθεί υπερασπιζόμενος τα χρώματα της «βασίλισσας».

Σε συνέντευξη του σε γερμανικό μέσο ενημέρωσης, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρος, δήλωσε πως θέλει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση φορώντας τη φανέλα των «μερένχες»

Τόνισε μάλιστα πως αυτό εξαρτάται από την αντοχή και την φυσική κατάσταση του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να «κρεμάσει» τα παπούτσια του το καλοκαίρι του 2023.

«Δεν υπάρχει άγχος, τα πάντα πάνε καλά. Σίγουρα δεν επικεντρώνομαι σε κάτι άλλο πέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρω τι έχω στον σύλλογο όπως και εκείνος τι έχει σε εμένα. Υπάρχουν τρία κριτήρια για μένα για να συνεχίσω. Α. Πρέπει ακόμα να αντέχω σε υψηλό επίπεδο, Β. το σώμα μου πρέπει να ακολουθήσει και Γ. η επιθυμία και το κίνητρο να είναι τα ίδια με τα τωρινά. Πάντως έχω ακόμα συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Έχω μια απίστευτη σχέση με τον σύλλογο, την οποία δεν θέλω να διακινδυνεύσω με ένα παιχνίδι πόκερ για μια μεταγραφή. Είναι ξεκάθαρο ότι εδώ θέλω να τελειώσω την καριέρα μου. Ποια ημερομηνία ακριβώς; Δεν μπορώ να πω ακόμα. Ίσως το 2023, ίσως ένα ή δύο χρόνια αργότερα , Δεν γνωρίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ