Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μανώλης Σουτζής: ”Ευχαριστημένοι απ’ την διάθεση των παικτών, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά”

Γιώργος Σαρρής: ”Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να έχουμε πάνω απ’ όλα υγεία.”

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΠΟΑ (3-0), ο βοηθός προπονητή Μανώλης Σουτζής μαζί με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαρρή παρέθεσαν δηλώσεις σχολιάζοντας το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Εργοτέλη.

Αρχικά, ο Μανώλης Σουτζής αναλυτικά ανέφερε:

”Μετά από έντεκα επίπονες μέρες με διπλές προπονήσεις σήμερα δώσαμε ένα φιλικό στο οποίο δεν μας ενδιέφερε το σκορ, μας ενδιέφερε να δούμε κάποια πράγματα που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι απ’ την διάθεση και τα τρεξίματα των παικτών. Δεν στεκόμαστε στο σκορ αλλά στην ουσία καθώς αυτό που θέλαμε να δούμε το είδαμε.

Από αύριο πάλι θα συνεχίσουμε το πρόγραμμα μας και την σκληρή δουλειά.

Σίγουρα έχουν αλλάξει κάποια πρόσωπα στην ομάδα οπότε με καθημερινή δουλειά θα έρθει η βελτίωση και θα φτάσει ο Εργοτέλης σε αυτό που έχουμε ονειρευτεί να παίζουμε δηλαδή καλό ποδόσφαιρο με εξέλιξη, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. ”

Απ’ την μεριά του ο Γιώργος Σαρρής σχολίασε:

”Είμαστε στην  αρχή της προετοιμασίας. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει κόπωση λόγω των διπλών προπονήσεων αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξουμε σαν ομάδα είναι να είμαστε σοβαροί σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής, να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να έχουμε πάνω απ’ όλα υγεία.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ