Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εργοτέλης: Φιλικό με τον Αλμυρό σήμερα στο Παγκρήτιο!

Η φιλική αναμέτρηση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο Εργοτέλης συνεχίζει την προετοιμασία του με αμείωτο ρυθμό με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν προγραμματίσει νέο φιλικό για σήμερα το απόγευμα στις 18:30 με τον Αλμυρό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Μάλιστα, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αφού λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων.

Η τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών αυτή τη χρονική περίοδο, ενώ θα μπορέσουν να… ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα των προπονήσεων.

Χαρακτηριστικό είναι ότι και σήμερα θα γίνει κανονικά πρόγραμμα προπόνησης το πρωί, ενώ θα ακολουθήσει μερικές ώρες αργότερα η αναμέτρηση με την ομάδα του Γαζίου.

Χθες, αρχικά το πρωί το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση, με την προπονητική ομάδα να ενθαρρύνει τους ποδοσφαιριστές για τη διάθεση που έδειξαν. Στον αντίποδα το απόγευμα, το πρόγραμμα είχε περισσότερες ασκήσεις με μπάλα και τακτική. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματίες, με τους παίκτες να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση και στη σωστή αποκατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ