
Με τους Οδυσσέα Λυμπεράκη και Νίκο Κοροβέση να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας την Τετάρτη (20/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Παιχνίδι μικρών σχέσεων, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι, περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση, ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.
Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, με τον Abdul Weiss να συνεχίζει θεραπεία.
Aπό την προπόνηση απουσίασαν οι Jonathan De Guzman και Boy Waterman, λόγω ίωσης αλλά και οι Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής, οι οποίοι δεν έχουν επιστρέψει ακόμα από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα.
Η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με την Λαμία θα συνεχιστεί με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (21/10), στις 11:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
GRAND SLAM
/ 30 λεπτά πρινΠρεμιέρα στο Wimbledon
Σάκκαρη, Djokovic, Murray και Alcaraz, κάνουν τις πρεμιέρες τους
-
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
/ 9 ώρες πρινΠρωταθλήτριες κόσμου Κροατία και Γερμανία
«Το καλύτερο Παγκόσμιο στα χρονικά», είπε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ
-
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
/ 21 ώρες πρινΓια το χάλκινο μετάλλιο οι Εθνικές Ανδρών και Γυναικών
Στις 16:00 με Ολλανδία και στις 17:00 με Βραζιλία
-
ΠΟΛΟ
/ 1 ημέρα πρινΗ Εθνική πόλο ανδρών νίκησε 16-8 τη Γερμανία
Πέρασε στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου