Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΑ

Μένει ως έχει η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ μέχρι τις εκλογές

Το Πρωτοδικείο Αθηνών δεν έκρινε αναγκαία την αλλαγή

Με την ίδια σύνθεση θα οδηγηθεί σε νέα ημερομηνία εκλογών η ΕΟΚ. Το Πρωτοδικείο αποφάσισε ότι δεν κρίνεται αναγκαία η αλλαγή στην προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας δικαιώνοντας την πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου και του Άγγελου Παπανικολάου.

Ουσιαστικά ο δικαστής έκρινε ότι η αναβολή των εκλογών δεν έγινε με υπαιτιότητα της προσωρινής διοίκησης και συνεπώς δεν θεώρησε πως έπρεπε να αλλάξει η σύνθεσή της, κάτι που επιθυμούσαν οι άλλοι δύο υποψήφιοι για τις εκλογές, Βαγγέλης Λιόλιος και Παναγιώτης Φασούλας, οι οποίοι είχαν κάνει τις δικές τους προτάσεις για μέλη σε μια ανανεωμένη προσωρινή διοίκηση.

Πλέον οι αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας πηγαίνουν για το δεύτερο μισό του Ιουλίου (αν και δεν αποκλείεται να πάνε ακόμη και Σεπτέμβριο), αλλά είναι ακόμη ασαφές αν θα διεξαχθούν δια ζώσης, κάτι που απαγορεύτηκε με την πρόσφατη κυβερνητική απόφαση, ή διαδικτυακά όπως είχε συμβεί στις εκλογές των υπολοίπων ομοσπονδιών.

Η ΕΟΚ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε σήμερα όλες τις αιτήσεις περί διορισμού νέας προσωρινής διοίκησης. Μετά ταύτα η υφιστάμενη Προσωρινή Διοίκηση με πρόεδρο τον Γ. Βασιλακόπουλο θα πράξει τα προβλεπόμενα για τη διεξαγωγή νόμιμης και δημοκρατικής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΑ