Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Νιόπλιας: «Ο ΠΑΟΚ είναι έμπειρος και διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι»

Ο Ντε Γκούζμαν και ο Νέιρα είναι παίκτες βαρόμετρα για εμάς

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην Κρήτη.

«Είχαμε και εμείς τις στιγμές μας, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ο ΠΑΟΚ είναι έμπειρη ομάδα διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι, ειδικά μετά το δεύτερο γκολ του. Είναι ανώτερος και πρέπει να τους συγχαρώ. Έχουν υψηλό επίπεδο», ανέφερε ο τεχνικός των κρητικών.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την εικόνα του αγώνα:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι είχε τέσσερα γκολ ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και μας κέρδισε δίκαια. Είχαμε και εμείς τις στιγμές μας, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ο ΠΑΟΚ είναι έμπειρη ομάδα διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι, ειδικά μετά το δεύτερο γκολ του. Είναι ανώτερος και πρέπει να τους συγχαρώ. Έχουν υψηλό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ κοιτάει μόνο το πρωτάθλημα και τίποτα άλλο και είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Αν ήμασταν κοντά στο σκορ και όσο ήταν το σκορ 1-0 ελπίζαμε. Μετά το 2-0 ο ΠΑΟΚ είναι έμπειρη ομάδα το διαχειρίστηκε καλά. Κάνει πρωταθλητισμό και αυτό φαίνεται. Εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στους παίκτες μου. Το τελευταίο εικοσαήμερο είχαμε προβλήματα, δεν είχαμε καλά-καλά επιθετικούς να χρησιμοποιήσουμε. Γύρισε ο Ναμπί που δεν έπαιξε ούτε καν σε φιλικό και πήρε χρόνο συμμετοχής σήμερα μετά από ακριβώς έναν χρόνο. Εμείς συνεχίζουμε και περιμένουμε όλους τους παίκτες να γυρίσουν για να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τις επιλογές του και τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει:

«Εμείς κοιτάζουμε να δούμε ποιοι παίκτες είναι πιο ενεργοί. Ο Ουές παίζει στα περισσότερα παιχνίδια. Το πρόβλημά μας δεν είναι το ποιος θα παίξει και το που. Ο Ντε Γκούζμαν και ο Νέιρα είναι παίκτες βαρόμετρα για εμάς. Παίζουν συνεχόμενα και δεν έχουμε άλλες επιλογές λόγω των τραυματισμών. Έχουμε υλικό για να πάμε καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1