Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Νιόπλιας: «Το πάθημα να μας γίνει μάθημα»

«Υπήρχαν και άλλα προβλήματα στον σύλλογο πέρα από τους τραυματισμούς, αλλά δεν είναι της παρούσης»

Δικαιωμένος και χαρούμενος ήταν ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί της Λαμίας (0-2) και την μαθηματική παραμονή των Κρητικών στη Super League 1 και τη νέα σεζόν.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του σε όλα αυτά τα παιχνίδια, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο ΟΦΗ αξίζει να βρίσκεται στα μεγάλα… σαλόνια της χώρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια:

Για το ματς με τη Λαμία:«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γιατί τα καταφέραμε. Το πάθημα να μας γίνει μάθημα μάθημα και να μπορέσουμε να είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν. Βάσει υλικού δεν αξίζαμε τέτοια περιπέτεια, αλλά τα προβλήματα τραυματισμών και μερικές ήττες σε βάζουν σε αυτή τη θέση. Σήμερα παίξαμε έξυπνα, κερδίσαμε δίκαια. Τα καταφέραμε και αξίζουμε να είμαστε στην Superleague.

Αν βάλω κάτω το βιογραφικό μου, ό,τι μπορεί να κάνει ένας Έλληνας ποδοσφαιρόφιλος το έχω κάνει. Αυτό όμως που με ευχαριστεί είναι ότι με χρειάστηκε η ομάδα, με τον ΟΦΗ να είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Μπορεί να έχω περάσει τόσα πολλά σε αυτή την ομάδα, αλλά το έκανα μέσα από την ψυχή μου. Αυτά τα παιχνίδια φέτος ήταν τα πιο δύσκολα, τα πιο αγχωτικά παιχνίδια της ζωής μου. Συνάντησα πολλές δυσκολίες, είχα την εμπειρία όμως να το διαχειριστώ και να βγούμε αλώβητη. Πρέπει να μιλήσω και για τον Γιώργο Σίμο, μην ξεχνάτε ότι μετά τον Γκέραρντ, με το παιδί αυτό βγήκαμε Ευρώπη, είναι πολύ καλός άνθρωπος».

Για το μέλλον του: «Δεν ξέρω πιο θα είναι το μέλλον μου. Τώρα θα χαρώ με τα παιδιά. Η κουβέντα με τη διοίκηση είναι ένα άλλο θέμα. Τ.ωρα πρέπει να συγχαρώ τα παιδιά που με άκουσαν και με πίστεψαν. Υπήρχαν και άλλα προβλήματα στον σύλλογο πέρα από τους τραυματισμούς, αλλά δεν είναι της παρούσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1