Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ευάγγελος Μπούσης και ο σύζυγος του Πίτερ Ντούντας βάφτισαν τα παιδιά τους

Την βάπτιση τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Πίτερ Ντούντας και ο Έλληνας σύντροφος του Ευάγγελος Μπούσης, που απέκτησαν  δυο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, αποφάσισαν να τα βαφτίσουν στην Αθήνα με όλες τις τιμές.

Η βάφτιση του Αλέξιου και της Ελένης, όπως είναι τα ονόματα των νεοφώτιστων, που έχουν μεταξύ τους διαφορά ένα χρόνο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με τους δυο μπαμπάδες να λάμπουν από ευτυχία. Δίπλα τους αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία στήριξαν την απόφαση τους να γίνουν γονείς από την πρώτη κιόλας στιγμή, που πήραν την απόφαση αναζητώντας τότε τον τρόπο. Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά η χρυσή κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου και το γνωστό μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολίνη, που ήταν μεταξύ των οκτώ νονών που επέλεξε το ζευγάρι, για πνευματικούς γονείς των παιδιών τους.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στηνΕκκλησία Παναγία Φανερωμένη στην Βουλιαγμένη,ενώ την βάπτιση τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Κοντά στους γκέι γονείς και οι οικογένειες τους με την Ελένη Μπούση μητέρα του Ευάγγελου, γνωστή και ως “Μητέρα Τερέζα του Σικάγου” και τον αδελφό του Μιχάλη Μπούση ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στο protothema

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ