Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξέσπασμα Στεφανίδη: «Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά δεν κάηκε πολιτικοποιημένο γουρούνι»!

Απάντηση της Κατερίνας Στεφανίδη στο Twitter σε ειρωνικά σχόλια για τις φωτιές

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξέσπασε στο Twitter για τις φωτιές στην Αττική, με αφορμή, φυσικά, το γεγονός ότι κινδύνεψε να καεί το σπίτι της στην Παλλήνη.

Αρχικά ανέβασε το εξής: «Πήγα για ύπνο, αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται».

Στην ανάρτησή της, ωστόσο, κάποιοι απάντησαν ειρωνικά, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να μην το αφήνει έτσι, ανταπαντώντας: «Γελάει ο μεγαλόψυχος. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά δεν κάηκε πολιτικοποιημένο γουρούνι» ανέφερε στην πρώτη της απάντηση σε κάποιον, που γελούσε για το σπίτι της, ενώ σε έναν άλλον, που κορόιδευε το ότι ο πατέρας της έσωσε το σπίτι, έγραψε: «Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες, αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ότι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ