Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μουρίνιο νέος προπονητής στη Ρόμα

Επιστρέφει στην Ιταλία μετά από 11 χρόνια και το πέρασμά του από την Ίντερ

Οι «τζαλορόσι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος θα αντικαταστήσει στην άκρη του πάγκου τον Πάουλο Φονσέκα!
Πρόκειται για μια εξέλιξη που ήρθε από το… πουθενά αφού τα ιταλικά Μέσα ανέφεραν ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει συμφωνήσει να αναλάβει την Ρόμα και απομένουν οι υπογραφές, ενώ έκαναν λόγο ακόμη και για το συμβόλαιο του Ιταλού (διετές με 4 εκατ. ευρώ ετήσιες αποδοχές). Παρόλα αυτά, η Ρόμα τους διέψευσε όλους και ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μουρίνιο από το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Πορτογάλο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο και να επιστρέφει στην Ιταλία μετά από 11 χρόνια και το πέρασμά του από την Ίντερ με την οποία κατέκτησε τα… πάντα!
«Μετά τα ραντεβού με τους ιδιοκτήτες κατάλαβα κατευθείαν τις φιλοδοξίες της Ρόμα. Μαζί θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα που θα κερδίζει. Το απίστευτο πάθος των οπαδών της Ρόμα με έπεισε να αποδεχτώ την δουλειά. Περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσει η νέα σεζόν», ανέφερε ο «Special One».
Λίγο νωρίτερα, η Ρόμα είχε κάνει γνωστό πως η θητεία του Πάουλο Φονσέκα στην ομάδα θα ολοκληρωθεί με το φινάλε της σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός πληρώνει το γεγονός πως η Ρόμα δεν κατάφερε στην διετία με αυτόν στον πάγκο να μπει στην τετράδα και να φανεί ανταγωνιστική, διεκδικώντας κάποιον τίτλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ