Συνδεθείτε μαζί μας

ΒΟΛΕΪ

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από την Κηφισιά με 3-2

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε 2 φορές αλλά δεν πήρε τη νίκη

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι με άρωμα Volley League ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα άπο την Κηφισιά με 3-2 στο ται-μπρέικ, στο δεύτερο του φιλικό παιχνίδι στο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης” στην Καλαμάτα.

Στο δεύτερο του φιλικό παιχνίδι, ο ΟΦΗ εμφανίστηκε φανερά βελτιωμένος από την αναμέτρηση με την Καλαμάτα, προηγήθηκε 1-0 και 2-1, αλλά η Κηφισιά ισοφάρισε και πήρε το παιχνίδι στο ται-μπρέικ σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με ωραίες στιγμές και για τις δυο ομάδες.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, ανέφερε ότι  “είμαστε σε καλό δρόμο. Χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια. Απο παιχνίδι σε παιχνίδι, θα είμαστε καλύτεροι. Αρκετά παιδιά είχαν εξαιρετική εικόνα, όπως ο διαγώνιος. Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, αλλά ο Lapera έχει ένα πρόβλημα στην μέση και δεν θέλαμε να τον επιβαρύνουμε. Βγάζουμε στο γήπεδο σιγά-σιγά αυτά που δουλεύουμε και όπως έχω πεί ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος στις 16 Οκτωβρίου”.

Την Κυριακή (3/10, 2μμ) ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει σε ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι, τον Παναθηναικό.

Να σημειωθεί ότι, το παιχνίδι με την Κηφισιά, παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος θα παρακολουθήσει και την αναμέτρηση με τον Παναθηναικό. 

Κηφισιά-ΟΦΗ 3-2. Tα σετ: 21-25 (24′), 25-23 (28′), 20-25 (24′), 25-23 (27′), 15-12 (15′).

Κηφισιά (Ορφανός): De Weijer 4, Κοτσάκης 16, Λινάρδος 10, Mihaij 11, Μarks 6, Κοστόπουλος 12, Παλαιολόγος 3, Σονάκης, Κοντοστάθης, Παπαδόπουλος. Δεν έπαιξαν οι Ρούσης, Σπιλιώτης, Μελλές.

ΟΦΗ (Δεληκώστας): Στεφανίδης, Γιαννόπουλος 1, Δαρίδης, Dewesy 32, Arpagiou 2, Lapera `10, Βαιόπουλος 9, Τσέλιος 5, Vargas 13. Δεν έπαιξαν οι Τζουγκαράκης, Σαλταφερίδης, Τεφτσής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΒΟΛΕΪ