Συνδεθείτε μαζί μας

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όσκαρ 2021: Όλες οι ταινίες του Netflix που είναι υποψήφιες στα φετινά βραβεία

Το Netflix διεκδικεί 36 βραβεία

Πριν μερικά χρόνια, το να προταθεί μια ταινία του Netflix για Όσκαρ, σε μερικούς φάνταζε ακατόρθωτο.O κολοσσός του streaming ωστόσο, όχι μόνο προσπάθησε, αλλά κατάφερε πλέον να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της σημαντικότερης διάκρισης της ιστορίας του κινηματογράφου.

Στην 93η τελετή απονομής των Όσκαρ που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου, το Netflix διεκδικεί 36 βραβεία, τόσο για ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, όσο και για ντοκιμαντέρ.

Στη σημερινή λίστα παρουσιάζουμε όλο το υλικό με το οποίο το Netflix κατεβαίνει φέτος στην… κούρσα, σε περίπτωση που θέλετε να δείτε κάποιο από αυτά.

Mank

(10 υποψηφιότητες: σκηνοθεσία στον David Fincher, καλύτερη ταινία, Α’ Ανδρικό Ρόλο στον Gary Oldman, Β’ Γυναικείο Ρόλο στην Amanda Seyfried, φωτογραφία, μοντάζ, ήχος, κοστούμια, καλλιτεχνική διεύθυνση, μουσική, ηχητικό μοντάζ, μακιγιάζ και κομμώσεις)

Δεκαετία ’30. Ο καυστικός, αλκοολικός σεναριογράφος Χέρμαν Μάνκιεβιτς επαναπροσδιορίζει με την οπτική του το Χόλιγουντ ενώ προσπαθεί να τελειώσει τον “Πολίτη Κέιν”.

Δείτε όλη τη λίστα στο Watch & Chill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ