Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρεμιέρα στη μετά Μέσι εποχή

Για να δούμε τι θα πιάσουμε από τα τρία

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά.

Μεγάλη γιορτή σήμερα στη χώρα μας κι αν έπεφτε και αύριο να την κολλούσαν στο Σ/Κ οι απανταχού ρεμπεσκέδες και να την έκαναν εορταστικό τριήμερο θα ήταν χαράς ευαγγέλια.Δεν πειράζει γιορτάστε όπως της αρμόζει σήμερα και του χρόνου να είστε καλά να χαρείτε τα εκδρομικά σας τριήμερα.

Ξεκινήσαμε χτες με τις στοιχηματικές μας ανησυχίες και είχαμε το απόλυτο μηδέν.Μια χαρά δηλαδή τα σκεφτήκαμε όλα. Δεν κάνω πλάκα απλά θεωρώ ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό τον πρώτο μήνα να μην είναι εύκολες οι όποιες προσεγγίσεις γίνονται. Δεν είναι φυσιολογικό από την πρεμιέρα των πρωταθλημάτων, εκεί όπου καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη να περιμένουμε τα αποτελέσματα να βγαίνουν με λογικές αναλύσεις και σκέψεις. Ο αθλητισμός έτσι κι αλλιώς εμπεριέχει τον παράγοντα έκπληξη πόσο μάλλον όταν δεν είναι απόλυτα έτοιμες οι ομάδες. Το μόνο που με χάλασε ήταν το χτεσινό αρνητικό αποτέλεσμα του Τσιτσιπά. Αλλά πάντα, όταν παίζεις με παίκτες που ξέρουν βασικά μόνο να σερβίρουν όπως οι Ισνερ ,Οπελκα,Κάρλοβιτς τότε υπάρχει πιθανότητα να χάσεις αν κάνεις έστω και τα απολύτως φυσιολογικά λάθη στο δικό σου σέρβις.

Πάντως και τα χτεσινά αποτελέσματα όπως και συνέχεια άλλωστε αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο και άχαστο. Πάμε μια κυριακάτικη βόλτα στους αγώνες μας.

ΘΕΛΤΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. 2 (2.05)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1 (1.70)

ΝΑΝΤ – ΜΕΤΣ 1 (2.00)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ