Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρεμιέρα στο νέο του πόστο ο Δημήτρης Βογιάκης

Νέος General manager στον Εργοτέλη

Συνηθισμένοι στα βαρύγδουπα ονόματα των μεταγραφών και των προέδρων που απλώς έχουν όγκο και κάνουν ανούσια φασαρία ξεχνάμε πολλές φορές τους αφανείς εργάτες των αθλημάτων και τους ανθρώπους κλειδιά που τρέχουν την καθημερινότητα κάθε ομάδας.

Μια μετακίνηση από το πάνω ράφι έκανε λοιπόν το τμήμα μπάσκετ του Εργοτέλη αφού μετά από μια δεκαετία προσφοράς στον ΑΟ Δειλινό ο Δημήτρης Βογιάκης μετακόμισε στον Εργοτέλη.

Νέος λοιπόν General manager στον Εργοτέλη ο Δημήτρης Βογιάκης με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του μπάσκετ και γνώσεις χρυσάφι για το μπασκετικό Ηράκλειο.Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο του βήμα αν και το παρελθόν του δείχνει ότι είναι δεδομένη.Η ανακοίνωση του υπό το νέο του πόστο:

Μετά από 10 χρόνια στην ομάδα του Α.Ο. Δειλινό Basketball φέτος ξεκινάει μια ιδιαίτερη χρονιά για μένα με τη ομάδα του Γ.Σ. Εργοτέλης Basketball που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω και γω στο ήδη υπάρχον project της ομάδας για μια καλή πορεία στην Γ’ Εθνική κατηγορία..

Κυριακή 9/10 στο Λιντο Σταδιο Ηρακλειο Κρητης ξεκινάει ο φετινός μας «Μαραθώνιος» απέναντι στον Άρη Νικαίας!!!

ΥΓ1: Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του Δειλινού Γιωργος Χιωτακης που μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας δεν στάθηκε εμπόδιο στην απόφαση μου να αναλάβω το πόστο του General manager στην ομάδα του Εργοτέλη και θα μαι δίπλα του σε ότι χρειαστεί!!!ΥΓ2: Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο της ομάδας του Εργοτέλη Baggelio-Baggelis Gianoulakis που μου έδωσε την δυνατότητα να εργαστώ σ’αυτή την ιστορική ομάδα!!!

Ξεκινάμε λοιπόν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ