Συνδεθείτε μαζί μας

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Προετοιμασία στο Ερζερούμ για Παπαστάμο και Κάχρη

Προετοιμασία στο υψόμετρο του Ερζερούμ στην Τουρκία θα πραγματοποιήσουν Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης με σκοπό να παρουσιαστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εν όψει των μεγάλων διοργανώσεων που ακολουθούν στην πορεία του χρόνου και αφορούν τη συμμετοχή τους στο πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης.

Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων περιλαμβάνονται στην πενταμελή αποστολή που θα βρεθεί μέχρι και τις 22 Απριλίου στην Τουρκία. Οι άλλοι τρεις αθλητές είναι οι Κώστας Εγγλεζάκης, Αλκης Κυνηγάκης και Δημήτρης Νέγρης.

Η προετοιμασία έχει σα στόχο να βελτιώσει τους Ελληνες αθλητές, όπως αντίστοιχα είχε συμβεί και πέρσι όπου η συγκεκριμένη τοποθεσία έχει επιλεγεί από την Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Μαζί με τους πέντε πρωταθλητές θα βρίσκεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Κώστας Τζιλιβάκης, όπως και ο Αγγελος Μυλωνόπουλος του Παλαιού Φαλήρου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τζιλιβάκης τονίζει τα εξής: «Για μια ακόμα χρονιά επιλέγουμε το υψόμετρο του Ερζερούμ για προετοιμασία προκειμένου οι αθλητές μας να έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την φυσική τους απόδοση για τους μεγάλους στόχους που τους περιμένουν στην πορεία. Αποκορύφωμα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο το καλοκαίρι, όμως νωρίτερα θα έχουμε την ευκαιρία να λάβουμε μέρος σε δύο πολύ μεγάλα κολυμβητικά ραντεβού, που είναι το πανευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ευχόμαστε όταν με το καλό επιστρέψουμε στη βάση μας να βρίσκονται οι αθλητές μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Υπενθυμίζεται πως ο Παπαστάμος έλαβε μέρος με επιτυχία στα δύο πρώτα φετινά κολυμβητικά μίτινγκ της σειράς Golden Tour που διεξήχθησαν στην Γαλλία, ενώ ο Κάχρης έχει μπροστά του μεγάλες προκλήσεις, τις οποίες καλείται να κυνηγήσει εξ αρχής στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων με την ευκαιρία θέλει να ευχαριστήσει την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ειδικότερα τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, Νικόλαο Καλογερή, καθώς και την προϊσταμένη δια βίου μάθησης, παιδείας και απασχόλησης, αρμόδια σε θέματα αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Κατερίνα Ζομπανάκη για τη μεγάλη τους συνεισφορά στην αποστολή για τον Κάχρη στην προετοιμασία που θα διεξαχθεί στην Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ