Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρωτοψάλτη – Χατζηγιάννης: Αναβολή της συναυλίας στο Τεχνόπολις

Μέλος της ορχήστρας κόλλησε κορωνοϊό

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναγκάζονται να αναβάλλουν προγραμματισμένες συναυλίες τους σε διάφορα μέρη της χώρας καθώς μουσικός της ορχήστρας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως ανακοίνωσε ο τραγουδιστής μέσα από τα social media, ένας μουσικός της ορχήστρας, ο οποίος δεν είχε έρθει όμως σε επαφή με τους δύο καλλιτέχνες, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, αν και είχε προλάβει να εμβολιαστεί με την πρώτη δόση. Το θετικό μοριακό τεστ όμως, αναγκάζει όλους τους συντελεστές αυτής της μουσικής σύμπραξης να τηρήσουν το ιατρικό πρωτόκολλο και να αναβάλλουν μέχρι νεοτέρας τις συναυλίες αυτές. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη αναφέρει:

«Ο συγκεκριμένος μουσικός δεν ήρθε σε επαφή με τους δύο καλλιτέχνες παρά μόνο με τα υπόλοιπα μέλη της ορχήστρας. Σεβόμενοι την προστασία όλων, ακολουθούμε πιστά το ιατρικό πρωτόκολλο και αναβάλουμε τις συγκεκριμένες συναυλίες.

Η συναυλία στην Τεχνόπολη θα γίνει στις 31 Αυγούστου. Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τις άλλες ημερομηνίες. Τα εισιτήριά σας ισχύουν κανονικά. Αν κάποιος επιθυμεί επιστροφή παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την υπηρεσία που προμηθεύτηκε το εισιτήριο. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Xatzigiannis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ