Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Ρήξη έξω μηνίσκου ο Μεγιάδο!!

Θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από το ιατρικό τιμ του συλλόγου

Ο Αργεντινός μέσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο του δεξιού του ποδιού και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου. Για να αποκατασταθεί το πρόβλημα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από το ιατρικό τιμ του συλλόγου.

Εκτίμηση για το ακριβές διάστημα απουσίας δεν έχει γίνει ακόμα. Κάτι τέτοιο θα συμβεί μετά την επέμβαση. «Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (1/9), υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου και για τον λόγο αυτό την Παρασκευή (3/9) θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας», αναφέρει η ομάδα της Κρήτης.

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή προπόνηση… Ο Κώστας Γιαννούλης και ο Πασχάλης Στάικος απουσίασαν λόγω ίωσης από το πρόγραμμα, ενώ ο Βαχίντ Σελίμοβιτς με τον Αντίλ Ναμπί ακολούθησαν μέρος της προπόνησης.

Ο Μάικ Φαν Ντάινεν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω αποφόρτισης, με τον Τζον Τοράλ να ακολουθεί θεραπεία. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ απουσίασαν επίσης οι διεθνείς Ντεβί Επασί, Αμπντούλ Ουές, Απόστολος Διαμαντής και Φροίξος Γρίβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ