Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Έτοιμος για το φιλικό με Εργοτέλη ο Λάμπρου!

Επόμενη προπόνηση αύριο, Πέμπτη (2/9) στις 10:00 το πρωί.

Με τον Λάζαρο Λάμπρου να ακολουθεί κανονικά όλο το πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (1/9) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Το όγδοο και τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, μία μέρα μετά την άφιξή του στην Κρήτη έδειξε ότι βρίσκεται σε ετοιμότητα ενόψει του φιλικού αγώνα με τον Εργοτέλη και φυσικά την έναρξης του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (1/9) περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, άσκηση κατοχής μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Ο Κώστας Γιαννούλης και ο Vahid Selimovic ακολούθησαν το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Mike Van Duinen ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω αποφόρτισης, με τον Jon Toral να κάνει θεραπεία. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Πασχάλης Στάικος δε συμμετείχε στην προπόνηση λόγω ίωσης, ενώ απουσίασαν επίσης οι διεθνείς Davis Epassy, Abdoul Weiss, Απόστολος Διαμαντής και Φροίξος Γρίβας.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (2/9) στις 10:00 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ