Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Στη Nova και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Άρης

Η Nova ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τους «κίτρινους»

Ο Άρης θα συνεχίζει να… παίζει μπάλα στα κανάλια Novasports για τα επόμενα τρία χρόνια, μετά τη σημερινή (31/05) επίσημη ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών!

Μπορεί οι «κίτρινοι» να βρέθηκαν κοντά στο να μετακομίσουν στην Cosmote, ωστόσο η Nova κατάφερε να τους διατηρήσει στο πελατολόγιό της. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι τα χρήματα που έδωσε στον Άρη ήταν λιγότερα από την έτερη συνδρομητική πλατφόρμα, ενώ με τα μπόνους (θέση στο πρωτάθλημα, έξοδος στην Ευρώπη κτλ) τα λεφτά μπορεί να ξεπεράσουν και τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Άρης θα συνεχίζει να παίζει αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports! Η ΠΑΕ Άρης και η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τις τρεις (3) επόμενες σεζόν (2022-2023, 2023-2024, 2024-2025).

Η συμφωνία αφορά στην αποκλειστική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων του Πρωταθλήματος Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός -όπου αυτό είναι εφικτό- έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και σημαντικούς εντός έδρας αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1