Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΟ

Στην Αθήνα η τελική φάση του World League πόλο γυναικών

Θα αγωνιστεί και η Εθνική ομάδα και θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου

Στη συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον αντιπρόεδρο της FINA, Χουσαΐν Αλ Μουσαλάμ, παρουσία και του νέου Προέδρου της ΚΟΕ, Κυριάκου Γιαννόπουλου, ανατέθηκε στο ΟΑΚΑ η τελική φάση του Super Final του World League πόλο γυναικών τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο νυν Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας υγρού στίβου και μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της FINA στις εκλογές της 5ης Ιουνίου, που επισκέπτεται την Ελλάδα μαζί με τον εντεταλμένο εκπρόσωπο του πόλο στο «Μπιρό», Αντρέι Κριούκοφ, στη συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη, συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της ΚΟΕ, Κυριάκο Γιαννόπουλο, τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, Λεωνίδα Αθανασιάδη και την εκπρόσωπο των αθλητών στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, Κέλλυ Αραούζου.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, συμφωνήθηκε, μάλιστα, να συνδυαστούν η παρουσία τους και οι αγώνες της διοργάνωσης στη χώρα μας με τα εγκαίνια των νέων αγωνιστικών εγκαταστάσεων στο Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου. Παράλληλα, θα μεταβούν και στην Κρήτη για να ενημερωθούν από κοντά για τα έργα στις εγκαταστάσεις του υγρού στίβου στο νησί.

Το Super Final του World League αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα διεξαχθεί στο Καζάν, με τη συμμετοχή Ρωσίας, Ουγγαρίας, Ισπανίας, ΗΠΑ, Καναδά, Ιαπωνίας, Καζακστάν και Ελλάδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υφυπουργείου, ο κ. Χουσαΐν Αλ Μουσαλάμ ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, εκδήλωσε την εμφανή ικανοποίησή του για τα έργα αναβάθμισης και ανάπτυξης του υγρού στίβου που εξελίσσονται σε ΟΑΚΑ, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά και Λάρισα και υπογράμμισε ότι «η ανακαίνιση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και η δημιουργία νέων υποδομών συνάδει με την ιστορία της Ελλάδας και ξαναφέρνει στις μνήμες τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, οι οποίοι ήταν από τους πιο επιτυχημένους στην ιστορία.

Στα οφέλη και τις προοπτικές ανάπτυξης των αθλημάτων του υγρού στίβου, από την αγαστή συνεργασία τόσο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, όσο και με τη νέα ηγεσία της FINA αναφέρθηκε με αισιοδοξία ο Κυριάκος Γιαννόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΟ