Συνδεθείτε μαζί μας

BASKETLEAGUE

Στηρίζει την ανθρωπιστική βοήθεια προς Ουκρανία ο ΕΣΑΚΕ

Στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ο ΕΣΑΚΕ.

O EΣΑΚΕ στηρίζει την ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία και την προσπάθεια του Ερυθρού Σταυρού συγκεντρώνοντας τρόφιμα στο περιθώριο της 16ης και της 17ης αγωνιστική της Basket League.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

O EΣΑΚΕ στηρίζει την ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία και την τεράστια προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συγκεντρώνοντας τρόφιμα στην 16η και την 17η αγωνιστική της Basket League.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία και τους εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους της που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, κάλεσε τον κόσμο για συγκέντρωση χρημάτων και τροφίμων. Σε αυτή την τεράστια προσπάθεια συμμετέχει ενεργά ο ΕΣΑΚΕ (προσφέροντας χρήματα για τρόφιμα στην κεντρική αποθήκη του ΕΕΣ) και οι ΚΑΕ στηρίζοντας την ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, στα γήπεδα που θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, σε συνεργασία με τον Ε.Ε.Σ. θα συγκεντρώνονται τρόφιμα (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), προκειμένου όλοι μας να σταθούμε στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Συγκεκριμένα, για την 16η αγωνιστική τα τρόφιμα θα συλλέγονται στα εξής σημεία:

Σάββατο 5 Μαρτίου

Κολοσσός Ρόδου H HOTELS: Κ.Γ. Καλλιθέας, Θύρα V.I.P. 16:00-19:00

Ηρακλής: Ιβανώφειο, Γραφεία ΚΑΕ 10:00-18:00

Κυριακή 6 Μαρτίου

Λαύριο MEGABOLT: Κ.Γ. Λαυρίου, Κεντρική Θύρα 16:00-19:00

ΑΕΚ: ΟΚΑΛ, Θύρα 10 19:00-22:00

Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου

Ιωνικός Basket: Κ.Γ. Νίκαιας «Πλάτων» 19:00-22:00

Τρίτη 8 Μαρτίου

Προμηθέας: Κεντρική Θύρα 7-8 18:00-21.30 (στο πλαίσιο του αγώνα του Προμηθέα για το Eurocup, καθώς ο αγώνας της 16ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό έχει μετατεθεί για τις 14/4).

Οι συγκεκριμένες δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που υφίσταται μεταξύ ΕΣΑΚΕ και Ε.Ε.Σ, ενώ σχεδιάζονται νέες κοινές δράσεις, με στόχο τη στήριξη του αθλητισμού και την ανάδειξη της υπέρτατης αξίας του εθελοντισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το BASKETLEAGUE