Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα μπαλάκια της Νέας Υόρκης

Μελετήστε και παίξτε Live

Τελευταία μέρα του Αυγούστου και παρότι είμαστε στον α γύρο ακόμα του US Open θα μπω στη διαδικασία να γράψω μερικά παιχνιδάκια. Θα μου πείτε τι σημασία έχει ο πρώτος γύρος με τους άλλους. Να σας εξηγήσω λοιπόν.Το τένις έτσι κι αλλιώς λόγω της μη ύπαρξης ισοπαλίας έχει περίεργες και μικρές αποδόσεις για τα φαβορί.Παράλληλα είναι μεγάλο το ποσοστό επιβεβαίωσης των φαβορί να νικήσουν. Αυτό μας οδηγεί στους πρώτους γύρους που δεν έχουμε πολλά ισοδύναμα παιχνίδια είτε να ρισκάρουμε σ΄ένα αουτσάιντερ με λιγοστές πιθανότητες είτε να χάσουμε ένα μεγάλο φαβορί σε μικρή απόδοση.Είδατε και από τα χτεσινά αποτελέσματα ότι είχαμε 6 παιχνίδια με ανατροπή από το 0-2 σε 3-2 (μέσα σ αυτό και του Τσιτσιπά).

Αυτό μας ωθεί να παίξουμε live παιχνίδια βλέποντας την κατάσταση των αντιπάλων και πόσο αξίζουν τα νέα ποσοστά απόδοσης.Άλλωστε το τένις είναι ατομικό σπορ με ότι αυτό συνεπάγεται στη μέρα που θα βρεθεί ο κάθε παίκτης.

Πάμε στα σημερινά μας παιχνίδια

ΦΟΝΙΝΙ-ΠΟΣΠΙΣΙΛ 1 (1.61)  Από το 2012 έχει να τον κερδίσει ο Φονίνι

ΜΠΡΟΥΚΣΜΠΑΙ – ΙΜΕΡ 2 (3.20) Πάω με την έκπληξη και την λίγο παραπάνω εμπειρία

ΓΚΑΛΦΙ – ΜΑΡΤΙΤΣ 1 (2.50) Κι εδω πάω με το αουτσάιντερ.Η Γκαλφί έρχεται από τα προκριματικά έτοιμη να κάνει το κάτι παραπάνω απέναντι στην όμορφη Μάρτιτς.

ΜΙΝΕΝ – ΠΟΝΤΟΡΟΣΚΑ 2 (1.61)

ΜΟΥΧOΒΑ – ΤΟΡΜΟ 1 (1.61) Τελειώνω όπως άρχισα με τα φαβορί που δεν είναι εύκολα αλλά νομίζω μπορούν να περάσουν σε παιχνίδια σχεδόν 50-50

ΥΓ Σας είπα προχτές ότι η Κυριακή μας πάει και τελικά πετύχαμε διάνα και πάλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ