Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Celebrities και παλικάρια έγιναν «μαλλιά κουβάρια»

Ομάδες με ποιότητα οι φιλοξενούμενες, φτάνει να την αποδείξουν

Καλημέρα φιλαράκια μου

Τελευταία Κυριακή του Αυγούστου κι εύχομαι να κλείσει καλά αυτός ο πρώτος ουσιαστικά μήνας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές των ομάδων.Όχι βέβαια πως ήταν και κανένας γεμάτος μήνας στα πρωταθλήματα, αλλά τέλος πάντων μια αρχή.Άλλωστε για μένα ουσιαστικά η καλή σεζόν ξεκινάει μετά την πρώτη διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων που είναι την ερχόμενη βδομάδα.Μετά όχι μόνο γυρίζουμε καθαρά στα εθνικά πρωταθλήματα αλλά μέχρι και την διακοπή του Οκτώβρη έχουμε και τα κύπελλα Ευρώπης με ματσάρες.

Σήμερα ελπίζω να συνεχιστεί η παράδοση των καλών κυριακάτικων εμφανίσεων όπως έκανε το αντίστοιχο χτες στις κακές μας Σαββατιάτικες.Αυτά βέβαια είναι για τους φίλους των στατιστικών και τους προληπτικούς περισσότερο.Μεταξύ μας όμως όλοι οι παίκτες είναι προληπτικοί.Χτες έδωσα τέσσερα δύσκολα παιχνίδια με μεγάλες αποδόσεις που κάθε ένα απ΄αυτά ήταν ή έκπληξη ή στα όρια της. Δεν ήρθαν αλλά είδαμε άλλα καλά ματς με ανατροπές στο live που σας λέω να κοιτάτε.

Τέλος πάντων για να μην σας καθυστερώ καθώς είναι μέρα βόλτας και χαλάρωσης και ετοιμάζεστε να φύγετε από το σπίτι πάμε στα παιχνίδια μας.

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ -ΣΕΛΤΙΚ 1 (2.45)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 1 (2.05)

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΡΟΜΑ 2 (1.53)

ΟΥΝΙΟΝ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1 (2.40)

ΤΡΟΥΑ – ΜΟΝΑΚΟ 2 (1.75)

ΓΟΥΛΒΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2 (1.75)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ