Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τέσσερις γηπεδούχοι με μεγάλη αξία

Αουτσάιντερ και φαβορί μόνο στα χαρτιά έχει το μενού

Καλημέρα σας

Δεν ξέρω αν σας έλειψα ή όχι, αλλά το είχα ξεκαθαρίσει από τα πρώτα μας άρθρα ότι δεν είναι κάθε μέρα για στοίχημα.Και μη ξεχνάμε βέβαια ότι είναι και αρχή των πρωταθλημάτων άρα καλό θα είναι να τσεκάρουμε 4-5 αγωνιστικές τα πρωταθλήματα που μας ενδιαφέρουν και οτι έχει να κάνει με τα στοιχεία αυτών.

Μπαίνουμε σε μια βδομάδα με το τελευταίο grand slam στο τένις και μάλιστα για πρώτη φορά θα έχουμε τη συμμετοχή 3 Ελλήνων αφού κατάφερε να είναι παρούσα και η Γραμματικοπούλου. Σίγουρα λοιπόν θα παρακολουθήσουμε από κοντά το δεκαπενθήμερο στη Νέα Υόρκη.

Παράλληλα έχουμε αυτό το διήμερο γεμάτο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα πριν την πρώτη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες το επόμενο δεκαήμερο.Πάμε λοιπόν και σήμερα να ρίξουμε μια ματιά στην Ευρώπη που παίζει μπάλα χωρίς βέβαια την παρουσία της πιο ανοργάνωτης όπως δείχνει χώρας στον κόσμο, της δικιάς μας.

Άλλωστε ο τελευταίος μήνας δείχνει καθαρά τι ακριβώς επιδιώκει ο καθένας που διοικεί μια ομάδα ποδοσφαίρου.Δείχνει τους επαγγελματίες παράγοντες,την ανύπαρκτη ελληνική αθλητική πολιτεία, την αθλητική παιδεία των εμπλεκόμενων μερών και πάνω απ΄όλα το γιατί δεν πρέπει να ασχολείται κανείς με τα ελληνικά πίτουρα.

ΘΕΛΤΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠ. 1 (2.40)

ΝΟΡΙΤΣ – ΛΕΣΤΕΡ 1 (4.20)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΣΕΛΣΙ 1 (2.55)

ΑΡΜΙΝΙΑ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ 1 (3.40)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ