Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Τέλος ο Παράσχος από τον Ατρόμητο!

Αποφάσισαν κοινή λύση της συνεργασίας τους

Μπορεί από χθες ο Γιώργος Παράσχος να βρισκόταν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, όμως σήμερα ήρθε η οριστική επιβεβαίωση, αφού ο 69χρονος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ατρομήτου.

Ο Καστοριανός τεχνικός συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου με σκοπό να γίνει ανάλυση της κατάστασης μετά και τις τελευταίες ήττες, εκεί όπου αποφάσισαν κοινή λύση της συνεργασίας τους, μιας και ουσιαστικά η εικόνα των Περιστεριωτών δεν βελτιώθηκε.

Πλέον, εκτός από την αναζήτηση παικτών που θα καλύψουν τις σίγουρες «αναχωρήσεις» που θα γίνουν, ο Ατρόμητος καλείται να βρει και τον αντικαταστάτη του Παράσχου, με στόχο φυσικά να ξεμπλέξει από τις περιπέτειες της παραμονής. Ο Γιώργος Κορακάκης με τον Νίκο Λαζαρίδη θα αναλάβουν τις επόμενες μέρες την ομάδα, ωστόσο νέος προπονητής θα καθοδηγήσει τον Ατρόμητο από τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Παράσχο.

Η διοίκηση του Ατρόμητου, αναγνωρίζοντας τα όσα έχει πετύχει κατά το παρελθόν στην τεχνική ηγεσία αυτού του συλλόγου, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του και για το «παρών» που έδωσε σε μια δύσκολη συγκυρία για την ομάδα.

Ο Γιώργος Παράσχος παραμένει ένας φίλος και του ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ό,τι καλύτερο για το 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1