
Δίχως να υπολογίζει στον Κέιλορ Νάβας σχεδιάζει τα πλάνα του ο Ποτσετίνο για την αποψινή αναμέτρηση απέναντι στην Μπρεστ, καθώς ο Κοσταρικανός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.
Αυξάνονται οι απουσίες για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ενόψει του ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Μπρεστ. Μετά τους Μέσι, Μπερνάτ, Νεϊμάρ, Χακίμι, Γκουγιέ και Ντιαλό ήταν η σειρά του Κέιλορ Νάβας να τεθεί νοκ- άουτ και να χάσει την αποψινή αναμέτρηση (15/1) της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στους «Πειρατές».
Όπως έγινε γνωστό, ο Κοσταρικανός γκολκίπερ ανιχνεύθηκε θετικός στην Covid-19 και τέθηκε άμεσα σε καραντίνα. Όπερ σημαίνει πως η επιλογή για το Νο.1 της Παρί είναι πλέον ξεκάθαρη, με τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα να είναι έτοιμος να πάρει γάντια βασικού για πρώτη φορά μετά την ανάρρωσή του από τον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
BASKETLEAGUE
/ 4 ώρες πρινΣε ένα ματς… διαφήμιση ο Προμηθέας νίκησε 100-95 την ΑΕΚ Betsson BC
Τρομερό comeback της ΑΕΚ Betsson BC από το -25
-
BASKETLEAGUE
/ 7 ώρες πρινΟ Παναθηναϊκός AKTOR ξεκούρασε τους βασικούς του και διέλυσε την Καρδίτσα (77-53)
Show Αντετοκούνμπο
-
BASKETLEAGUE
/ 16 ώρες πρινΤο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League
Ρίχνονται στη «μάχη» οι μεγάλοι
-
NBA
/ 16 ώρες πρινΟι Σέλτικς πήραν το ντέρμπι με τους Σίξερς
Oι Νάγκετς πέρασαν με 119-111 από το Φοίνιξ