Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Βισκαδουράκης: «Στόχος μας η παραμονή, θα δώσουμε το 100%»

Ο Εργοτέλης δίνει την πρώτη του μάχη στη νέα σεζόν της Γ’ Εθνικής μπάσκετ, και ο Γιάννης Βισκαδουράκης μίλησε για τη νέα περίοδο αυτή στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Στη δυσκολία της φετινής σεζόν, καθώς και τους στόχους της ομάδας στη Γ’ Εθνική, στάθηκε ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Βισκαδουράκης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

 

«Η χρονιά εφέτος θα είναι δύσκολη μετά τη μεγάλη αποχή που είχαμε πέρσι όπου ουσιαστικά δεν έγινε πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό βασικό μας μέλημα είναι να αποφεύγουμε τραυματισμούς, καθώς είχαμε κάποιες απουσίες το τελευταίο χρονικό διάστημα για διάφορους λόγους.

 

Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε έτοιμοι όπως και καμιά ομάδα δεν είναι μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας. Θέλουμε χρόνο ακόμα, αλλά την Κυριακή παίζουμε έναν αγώνα με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και θέλουμε να νικήσουμε.

Η προετοιμασία μας την τελευταία εβδομάδα δεν ήταν καλή καθώς είχαμε προβλήματα και με το γήπεδο, αλλά όλα αυτά όμως θα τα αφήσουμε πίσω, θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο.

 

Το εφετινό πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο με τα συνεχή ταξίδια που θα έχουμε και την κούραση που θα φέρνουν. Έχουμε να κάνουμε εννέα ταξίδια με τους αντιπάλους μας μόνο δύο.

 

Ο στόχος μας είναι η εύκολη παραμονή και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά και τη δουλειά που κάνουμε και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να τον εκπληρώσουμε»

Ο Εργοτέλης υποδέχεται αύριο, Κυριακή 24/10 τους Δρομείς Τρίπολης στο κλειστό του Λίντο, θέλοντας να ξεκινήσει «με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ