Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Ρήξη χιαστού o Κάρλος Ζέκα

Χάνει τη χρονιά με Κοπεγχάγη και Εθνική ομάδα

Επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς οι φόβοι για τον τραυματισμό του Κάρλος Ζέκα. Ο μέσος της Κοπεγχάγης αποχώρησε με φορείο από το παιχνίδι με τη Βίμποργκ εξαιτίας χτυπήματος στο γόνατο.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε λοιπόν τη Δευτέρα έδειξαν ότι έχει υποστεί σοβαρή ζημιά και συγκεκριμένα ρήξη χιαστού.

Εν αναμονή λοιπόν της εκτίμησης για το διάστημα που θα χρειαστεί ν’ απουσιάσει (και σε αυτές τις περιπτώσεις διαρκεί αρκετούς μήνες), είναι δεδομένο ότι τίθεται νοκ-άουτ από τα προσεχή παιχνίδια της Εθνικής και φυσικά απ’ αυτό της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ για το Conference League.

Παρά τη στενοχώρια του πάντως, ο ίδιος ο Ζέκα έδειξε αποφασισμένος να επανέλθει εξίσου δυνατός, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι βαρύ το πλήγμα, αλλά ξέρω πως όλα θα γίνουν καλά και πάλι. Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι που δεν θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Όμως θα επιστρέψω δυνατός. Ευτυχώς είμαι σε καλά χέρια, με τους γιατρούς της Κοπεγχάγης. Θα πρέπει να χειρουργηθώ, να πάνε όλα καλά και μετά θα δουλέψω σκληρά για να επανέλθω το συντομότερο δυνατό και υγιής στη δράση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ