Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟ Ρουφ στην Ιεράπετρα!

Ο ΠΑΟ Ρουφ πέρασε εύκολα με 0-5 από την έδρα της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

Η Αναγέννηση Ιεράπετρας δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ανταγωνιστική γνωρίζοντας την ήττα με το βαρύ 0-5 από τον ΠΑΟ Ρουφ στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ο ΠΑΟ Ρουφ ήταν ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης καταφέρνοντας να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με τον Μάντζιο μόλις στο 9ο λεπτό. Στο 22΄ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μάντζιου, ενώ το 0-3 δεν άργησε να έρθει, με τον Νιτσάκη να κάνει το σουτ και να βρίσκει δίχτυα στο 34ο λεπτό, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟ Ρουφ έκανε διαχείριση του σκορ που είχε αποκτήσει από το πρώτο 45λεπτο, κρατώντας με σχετική ευκολία το υπέρ του 0-3. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα με τον Φλομέγκα στο 83΄ να κάνει το 0-4, ενώ ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 0-5 για την ομάδα του.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟ Ρουφ έφτασε τους 16 βαθμούς και έπιασε στην κορυφή τον ΑΟΑΝ, ενώ η Αναγέννηση Ιεράπετρας έμεινε στον 1 βαθμό και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αναγέννηση Ιεράπετρας: Βασιλειάδης, Πυθαρούλης (68΄ λτ. Κοκκινάκης), Χατζάκης, Ιωάννου, Μερκούρη, Πάντσιος, Fermena, Bause, Βαρελάκης (46΄ Αχλάτης), Γρηγοράκης.

ΠΑΟ Ρουφ: Παχατούρας, Βενάρδος, Χατζηλάμπρος, Οικονομόπουλος, Jerome (78΄ Γκέγκα), Νατσιόπουλος, Νιτσάκης, Μπουτόπουλος (46΄ Φιλιμένγκας), Μάντζιος (66΄ Σιμάκος), Καλλέργης, Κατσούλης (66΄ Κουραφαλος)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ