Συνδεθείτε μαζί μας

BASKETLEAGUE

Αυλαία της 21ης της αγωνιστικής σε Πάτρα και Λάρισα

Τη Δευτέρα (11/4, 20:00) το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Δύο οι σημερινές αναμετρήσεις για την Stoiximan Basket League, οι πρώτες που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 21ης της αγωνιστικής. Αναβλήθηκε το Ιωνικός-Ηρακλής, λόγω των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα της Νίκαιας, δεσπόζει στο πρόγραμμα το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας (11/4, 20:00) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, το οποίο αναμένεται να κρίνει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

Στην Πάτρα, ο τοπικός Απόλλων θα φιλοξενήσει το Περιστέρι, με το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης να είναι προγραμματισμένο για τις 17:00. Στη 10η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-12 οι γηπεδούχοι, βρίσκονται έναν βαθμό πάνω από τον ουραγό Ιωνικό και απόψε θα ψάξουν τη νίκη, στη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην Basket League. Στην έβδομη θέση το Περιστέρι, έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Ολυμπιακό (104-85) και Λάρισα (71-77).

Τρεις ώρες αργότερα (20:00), θα ξεκινήσει το παιχνίδι ανάμεσα σε Λάρισα και ΠΑΟΚ. Από τέσσερις συνεχόμενες νίκες έρχεται η Λάρισα, αποτελέσματα τα οποία την έχουν ανεβάσει στην όγδοη θέση (8-9). Ορθάνοιχτος ο στόχος για είσοδο στα πλέιοφ, θα γίνει ακόμα πιο εφικτός με νίκη απόψε. Ενδέκατος με ρεκόρ 7-10 ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια του κόντρα σε Περιστέρι, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στην αποστολή των Θεσσαλονικιών για την αποψινή αναμέτρηση συμπεριλήφθηκε τόσο ο νεοαποκτηθής, Νέιτ Ρένφρο, όσο και ο Γιάνκοβιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9/4
Απόλλων Πάτρας-Περιστέρι (17:00)
Λάρισα-ΠΑΟΚ (20:00)
Ιωνικός-Ηρακλής (Αναβλήθηκε)

Κυριακή 10/4
Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας (17:00)
ΑΕΚ-Λαύριο (20:00)

Δευτέρα 11/4
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (20:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το BASKETLEAGUE